列文大楼

列文大楼
列文大楼
列文大楼

概述宾夕法尼亚大学在一片新址的显著位置建造一座一流的生命科学综合楼,开启该校校园的新疆域,并为打造集中联通和探索型生命科学园区奠定基础。

客户

University of Pennsylvania

位置

Philadelphia, PA

市场/服务

Higher Education, MEP Engineering, Structural Engineering, Lighting Design

大小

78,000 SF

特色奖项

Architectural Lighting (AL), Whole Building Award, 2017
American Institute of Architects (AIA) / Committee on Architecture for Education (CAE), Educational Facility Design Award - Award of Merit, 2017
American Institute of Architects (AIA) -- Northern Virginia Chapter, Award of Merit - Institutional Architecture, 2017
Illuminating Engineering Society (IES) -- Detroit Section, Illumination Awards - Section Award, 2017
Illuminating Engineering Society (IES) -- National, Illumination Awards - Award of Merit, 2017

查看所有奖项

American Institute of Architects (AIA) -- Detroit Chapter, Honor Award - Building, 2017
American Institute of Architects (AIA) -- Potomac Valley Chapter, Design Awards, 2016
American Institute of Architects (AIA) -- DC Chapter, Chapter Award, 2016
General Building Contractors Association (GBCA), Construction Excellence Award - Best Educational Institutional Project, 2016
Special Jury Citation from the Virginia Society AIA, 2009
AIA DC Chapter | Unbuilt Award, 2009

宾夕法尼亚大学当时在拓展其基因、大脑和行为三大紧密相连的研发领域。但这三项生命科学分支的千丝万缕的联系并未体现在大学分散的相关楼宇分布上。这导致学生们无法充分与学术伙伴合力研发。

受到一种新型教学模式的启发,该大学决定把心理学、生物学和行为科学专业安放在一个统一的教学区内。我们的团队为这个一流的生命科学综合楼提供了总体规划,功能分区和建筑设计。该楼被视为新提出的生命科学园区的示范楼。

This building is a great example of good urban and campus design integrating form and function. 

David Hollenberg, University Architect, University of Pennsylvania

我们的团队将楼宇转了90度,向南形成一个醒目的四方型开放绿地,给校园建筑注入新活力。总体规划和功能分区使建筑与绿地相联系,实现了学术氛围和社区感的自然过渡。地下大礼堂通过绿色顶南延,从容地联结到受人喜爱的校园植物园,在给未来扩张留出空间的同时又激活了一个步行广场。

这座建筑的内部使用了发光玻璃体结合镂空遮阳铝板以适应实验室环境。这能全天候为学生提供柔和但充分的光源。这项技术的执行格外困难,因为大楼是朝南的,接受大量太阳光。我们设计了一个精巧的镂空铝板来解决问题,它能阻挡超过一半的太阳热能增量。

列文大楼

这座建筑在设计上要求遮阳铝板昼夜可见。为此,我们的照明设计团队有针对性地在建筑内部下功夫,营造出稳定的背照光。我们还通过调整纱幕的内部构造成功给建筑提供了与现有光源匹配的补充光源。

列文大楼不只集中了宾夕法尼亚大学的各种生命科学项目,它还给学生们创造了一个前所未有的相互学习的机会。

The distinctive biomorphic sunscreen highlights how a singular building element can heighten the user experience. SmithGroup designed the sunscreen to play with light and shadow continuously transforming how the building is perceived throughout the day.

The Stephen A. Levin Building doesn’t just unify University of Pennsylvania’s life sciences programs, it creates an opportunity for students to learn from one another in ways that hadn’t before been possible.